Pärnu Muusikakoolis võistlesid noored keelpillimängijad.

2883870t100h5bbe

3.03  toimus Muusikakoolis   Pärnu  regiooni   noorte  keelpillimängijate  konkurss, millel   osales  33  mängijat  viiuli  ja tšello  erialalt.  Meie  õpilastel  läks  konkursil  väga  hästi  ja  palju  õnne  kõikidele  õpilastele, õpetajatele, kontsertmeistritele  kes  žürii  poolt  tunnustatud  said.

TŠELLO:  I  vanuserühm  I koht KRISTEL TÄKER (õp. Irina Matveus, kontsertmeister Toivo Traks), II koht ALBERT PRESS (õp. Heli  Sommer, kontsertmeister  Maarja  Talts), III koht  KAISA  TALTS (õp. Heli Sommer, kontsertmeister  Maarja  Talts).

Kiituskiri  hea  esinemise  eest ALEXIA LAANEMETS (õp. Irina Matveus, kontsertmeister Krista  Jalango)

II vanuserühm  I koht BRIGITE KERGE (õp.Heli Sommer, kontsertmeister  Maarja  Talts), II koht KENDRA VESKIMÄGI (õp.Heli Sommer, kontsermeister  Maarja  Talts), III koht ERIK VIIK (õp. Irina Matveus, kontsertmeisterMaarja  Talts)

IV vanuserühm I koht ERIK SMIRNOV (õp. Irina Matveus, kontsertmeister Toivo Traks)

VIIUL: I vanuserühm  I koht MARIA MÄND (õp. Tatjana  Günter, kontsertmeister Maarja Talts)  ja AKSEL VERLIN (õp. Anu Mänd, kontsertmeister Maarja  Talts) , III koht ELBE REITER (õp. Anu Mänd, kontsertmeister Maarja  Talts).

JUULI KÕRRE  Kiituskiri parima kohustusliku pala ja hea esinemise eest(õp. Anu Mänd, kontsertmeister Maarja Talts)