Kogume mälestusi ja materjale

Pärnu muusikakool saab jaanuaris 70aastaseks. Kavas on seda ümmargust aastapäeva väärikalt tähistada. Kooli kauaaegne juht Silvi Baradinskas kirjutab kooli ajalooraamatut, millega koos ilmub laserplaat, kus kooli ajalugu on jäädvustatud fotodele ja taustaks kõlab kooli kasvandike mängitav muusika.
Oleks tore, kui meiega võtaksid ühendust kooli vilistlased, lapsevanemad, omaaegsed õpetajad, kellel on vanu muusikakooli elu kajastavaid fotosid, slaide, filme, helindeid – kõike, mis on seotud Pärnu muusikakooli ajalooga, ja aitaksid meid sellega kooli ajalooarhiivi täiendamisel.

Kuigi koolis on tallel näiteks fotod peaaegu kõigist kooli lendudest, on mõni siiski puudu.

Kõik materjalid, mis meile kooli kohta tuuakse, paljundame arhiivi jaoks ja anname kenasti omanikele tagasi, kaotsi ei lähe midagi, olgu tegu diapositiivide või fotonegatiividega.

Paljude aastate vältel filmis muusikakooli tegemisi Artur Uritamm, kuid tema filmiarhiiv on aja jooksul kaduma läinud. Kui keegi mäletab kas või kuuldusi kogu saatusest, oleksime väga tänulikud, kui muusikakooli sellest teada antakse. Võib-olla on kuskil mõni filmirullgi alles jäänud.

1. juulist kuni 11. augustini on muusikakooli kantselei avatud 10.00-13.00.