PALJU ÕNNE PIANISTIDELE!

21.02 toimus kammersaalis Lääne-Pärnu regiooni klaveriõpilaste konkurss. Pärnu Muusikakooli õpilastel läks väga hästi : I vanuserüm I koht ANASTASIJA MGVELADZE (õp. L. KAEVU), II koht JULIA IVANOVA (õp. R. MARKSALU), diplom kava tubli esituse eest KERTU SÄSIL  AAS (õp. A. RAJASTE) ja ANNETTE NAHKUR(õp. R. MARKSALU), II vanuserühm  II  koht HERMAN PRESS (õp. Ü. PETROVITŠ), III koht JOHANNA MARIA KOSK (õp. E. ENDOJA) , III vanuserühm I koht ANASTASIJA MJASSOJEDOVA (õp. R. MARKSALU), II koht YASMINA BOUHOUDA ( õp. R. MARKSALU), III koht  ROBI SALUMETS (õp. M. PARTS) ja ARINA NIKULINA (õp. R. MARKSALU). Kõik koha saavutanud noored pianistid võistlevad  edasi Eesti Muusikakoolide Liidu konkursi ” Parim noor instrumentalist 2015″ lõppvoorus Tartus (14.03 )- hoiame neile  pöialt. PALJU ÕNNE tublidele pianistidele ja õpetajatele!