ÕNNITLEME SAKSOFONI- JA FLÖÖDIMÄNGIJAID!

Lääne-Pärnu regiooni konkursil saavutati häid tulemusi: SAKSOFONID – I vanuserühm I koht MARTIN JÄRMUT, II koht STELLA LAINESTE, diplom RIHARD PRESS, III vanuserühm III koht JENSS LOOTUS, diplom ELLEN POOPUU, V vanuserühm II koht ANNIKA SARAPUU. FLÖÖDID – I vanuserühm II koht ISABEL PADUL, III koht DMITRI LAZARSKI, II vanuserühm II koht SIRLE ALLIKIVI, III koht LAURA VAHT, diplom KAROLIN TSUMAN, III vanuserühm I koht LAURA PÄHKEL, IV vanuserühm II koht BIRGIT PADUL, III koht KARMEN KÕRNAS. Suured tänud õpetajatele LIIS MÄEVÄLJA, ANNE KANN, MARJU MÄE ja klaverisaatjatele KRISTA JALANGO, ÜLLE PETROVITŠ, MARIKA KAPP, KÜLLI VABRIT.
Kõik koha saavutanud võistlevad edasi Eesti Muusikakoolide Liidu konkursi ” Parim noor instrumentalist 2015″ lõppvoorus Tartus (13.03 ) – soovime edu kõigile esinejatele!