PALJU ÕNNE!

Möödunud nädalavahetusel, 28.-30.01 toimus Saaremaal Kuressaares üleriigilise noorte laulusolistide konkursi “Solistica 2022” finaal. Kõrgetasemelisel võistlusel osales kokku 60 solisti Eesti erinevatest laulustuudiotest ja huvikoolidest. Pärnu Muusikakooli esindasid rütmimuusikaosakonna õpilased Aet Marliise Eriste (juhendajad Laura Junson ja Erko Niit) ning Karl Kallastu (juhendaja Marge Lumisalu). Oma vanusegrupis (10.-12. klass) pälvisid mõlemad Pärnu Muusikakooli esindajad eripreemiad – Karl Kallastu sai žürii poolt tunnustatud omaloomingulise loo eest ning Aet Marliise Eriste hea kitarrisaatega loo eest. Aet Marliise sai lisaks võistluse konsultandi Vaiko Epliku ja žüriiliikme Marek Sadama isiklikud eripreemiad omaloomingulise loo ja isikupärase esituse eest. 

Palju õnne Aet Marliise Eriste, Karl Kallastu ning nende õpetajad Laura Junson ja Marge Lumisalu!

https://www.facebook.com/solisticaeesti/

Foto Solistica erakogust
Foto Solistica erakogust
Foto kooli erakogust
Foto Solistica erakogust
Foto Solistica erakogust
Foto Solistica erakogust